Dansk
 
engelsk
        Bookmark and Share    
 

Ganna

                                Meldgaards Ganna, SIB a 22

Ganna er født i vores eget opdræt den 05-06-2015. Hendes mor er importeret fra Rusland og hendes far er importeret fra Finland og har russisk afstamning. 

Ganna er en mellem størrelse hunkat på knap 4 kg. og med en fin blå pels, som ikke kræver den store pelspleje ud over, hvad racen normalvis har brug for; 2 gange børstning med en stålkam om ugen i fældningsperioden i foråret. 

Hun er utrolig mild og vant til små børn. Hun er god med alle andre katte og tilfredsstiller ikke kun sit sociale behov blandt andre katte, da hun selv søger opmærksomheden hos mennesker. Hun er meget social blandt mennesker og elsker at blive kælet med. Hun er en rigtig hyggegøj!
Hun søger også gerne kontakt hos fremmede menensker. 

Hun er kun 1 år gammel og har altid kun været indekat, og aldrig søgt til døren eller vinduer. 

Da hun har en spændende afstamning med nyt blod til vores opdræt, havde vi store forventninger til hende i vores avl. Hun blev parret med vores egen avlede hankat Meldgaards Faust, men det endte i en dårlig fødsel, som blev til kejsersnit med ingen overlevende killinger. 

Ganna er steriliseret i forbindelse med kejsersnittet og er klar til at flytte. Hun er øretatoveret, chipmærket, indregistreret i Det Danske Katteregister, vaccineret og tilset af dyrlægen med sundhedstjek. Hun følges af en dansk FIFé stamtavle. 
Hun er endvidere scannet fri for hjertelidelsen HCM på KU Life på Frederiksberg i forbindelse med brug i vores avl. 

Hendes pris er 4.000 kr. 
DK Meldgaards, Laila & Mads Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Denmark | Tlf.: 0045 20655058 | mail@katterimeldgaards-sibirisk.dk